Circulair en bio-based anpakk'n begint bij
RTS Bouwassist

Bekijk onze diensten

Ontworpen en gebouwd met oog op de toekomst.

alle projecten

Herbestemming schuur

Groen ondernemen met circulaire materialen

Restauratie van Winterswijks monumentaal pand

Even kennismaken

Innovatief, transparant en oplossingsgericht.

Dat is RTS Bouwassist. Al 20 jaar bieden wij persoonlijk advies, bouwbegeleiding en innovatieve ontwerpen. Voor zowel particulier als de ondernemer met grootse dromen. Met een uniek specialisme in duurzaam, circulair en bio-based bouwen bent u aan het juiste adres in de regio Achterhoek en daar buiten!

over onsonze diensten

Oplossingsgerichte diensten voor uw project.

Met een enorme bundel kennis en ervaring maken uw bouw tot een succes. Door u te ontzorgen van onnodig regelwerk, zorgen wij samen met een netwerk van bouwspecialisten ervoor dat uw bouw een succes wordt.

Circulair

Duurzaam en impactvol bouwen? Door met hergebruikte en natuurlijke materialen te werken ben u niet alleen goed bezig voor het klimaat, maar u bespaart ook geld en energiekosten.

Bio-based

Bio-based bouwen is een manier van bouwen die zich richt op het gebruik van natuurlijke materialen met een lage CO2 uitstoot. Deze zijn beter voor het milieu én uw portemonnee!

Molenbouw

Ieder monument is anders en vereist een eigen benadering. RTS Bouwassist is gespecialiseerd in het bepalen van een eigen, unieke strategie die passend is en aansluit bij monument, eigenaar en locatie.

Bouwbegeleiding

Of u nu zelf een goed idee heeft of RtS Bouwassist brengt deze aan. RtS Bouwassist vertaalt deze plannen naar passende bouwkundige tekeningen. De perfecte start van uw project!

Trots op het samenwerken met