Innovatief, eigenzinnig en mensgericht.

RTS Bouwassist biedt ambitieuze ondernemers en particulieren innovatieve, duurzame oplossingen. Met een breed netwerk van specialisten en veel kennis in huis realiseren wij de totale bouw. Van tekenwerk tot uitvoering.

Wij ontzorgen en adviseren op het gebied van bio-based, circulair en molenbouw.

RTS Bouwassist is een technisch tekenbureau en bouwbegeleider gevestigd in Winterswijk. We zijn specialist in het ontwerpen en begeleiden van bouwprojecten, met een expertise in het duurzaam bouwen en werken met circulaire materialen.

Het waarmaken van ambities van ondernemers en het realiseren van droomhuizen voor particulieren geeft ons energie. Door de voordelen en kracht van duurzame en circulaire materialen te laten zien, komen er prachtige resultaten.

Zo hebben we voor diverse particulieren en bedrijven – waaronder gebouwbeheerders en aannemers – en overheden projecten mogen uitvoeren. Wij werken met andere bouwspecialisten samen, zodat u ervan kunt uitgaan, dat wij uit een enorme bron van kennis en kunde putten om ook van uw bouwproject een succes te maken.

benieuwd naar de mogelijkheden?
Even kennismaken

René te Selle technisch bouwbegeleider

Met 20 jaar ervaring in het vak biedt René vakkundige kennis voor uw project. Met eigen kennis en die van een breed netwerk ontbreekt er niks om uw project tot een succes te maken.

keertje koffie drinken?

Onze visie

Bij RTS Bouwassist vestigen we veel waarde aan duurzaamheid. Niet alleen voor de materialen in onze ontwerpen, maar ook onze relaties. Door middel van een mensgerichte aanpak en persoonlijk contact werken we nauw samen met onze klanten en partners.

Daarnaast vinden we het belangrijk om jezelf te blijven en aan te pakken. Met een goede dosis Achterhoekse nuchterheid zijn we klaar om aan te pakken. In plaats van eindeloos overleggen en meetings te plannen gaan we aan de slag zodra alle punten duidelijk zijn. D’r an!

Onze diensten

Geen echte alleskunner, maar een specialist op het gebied van het renoveren van monumenten en duurzaam/bio-based bouwen. Zo bieden we u als klant een unieke, kwalitatieve oplossing waar u nog jaren van zult genieten.

Door compleet te ontzorgen op het gebied van vergunningen en inhuren van specialisten, heeft u tijd voor wat echt belangrijk voor u is. We houden u betrokken, maar alleen voor de punten die voor u van belang zijn.

Circulair & bio-based

Duurzaam en impactvol bouwen? Door met hergebruikte en natuurlijke materialen te werken ben u niet alleen goed bezig voor het klimaat, maar u bespaart ook geld en energiekosten.

Renovatie

Bent u van plan uw (monumentale) pand te renoveren of verduurzamen? Wij helpen met kennis en ervaring over alle aspecten van renovaties. Van vergunning tot de uitvoering.

Molenbouw

Ieder monument is anders en vereist een eigen benadering. RTS Bouwassist is gespecialiseerd in het bepalen van een eigen, unieke strategie die passend is en aansluit bij monument, eigenaar en locatie.

Bouwbegeleiding

Of u nu zelf een goed idee heeft of RtS Bouwassist brengt deze aan. RtS Bouwassist vertaalt deze plannen naar passende bouwkundige tekeningen. De perfecte start van uw project!

Ontworpen en gebouwd met oog op de toekomst.

alle projecten

Herbestemming schuur

Groen ondernemen met circulaire materialen

Restauratie van Winterswijks monumentaal pand

Trots op het samenwerken met

Alle klanten

Backemoormolen
Venemansmolen
Vereniging Monumenten-belangen Winterswijk
Begraafplaats Singelweg
Lageschaar techniek
Jansen Zaden
Ten Damme houtvezel
Bijzonder Gewoon
‘t Kreyel